Pastrama cu mamaliguta

de marinicayou10 in Vita, 24 Sep 2012 | 5184 vizualizari

 

Daca nu mai stiti ce sa gatiti..aveti aici o reteta foarte simpla si rapida :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru mamaliga:
  • malai
  • apa
  • sare
  • ulei
  • pastrama de vitel sau oaie,sarata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama cu mamaliguta:

Mamaliguta, care cred ca toti stiu sa faca.

Eu am avut pastrama de vitel sarata, foarte buna. Am taiat-o bucatele si am pus-o intr-un tuci cu ulei la prajit.

Am facut o mamaliguta din malai, apa, sare si putin ulei. Am pus mamaliguta in farfurie si deasupra bucatele de pastrama si putin ulei...mmm foarte buna

Cui ii place poate servi cu mujdei de usturoi. Pofta buna

Foarte simplu :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Angelina_Elena 1

26.09.2012, 00:21

o bunatate!

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 18:52

lipseste mustul

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 09:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne tocata in cuib de mamaliga